голі пісі дівчат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » голі пісі дівчат » Тестовый форум » голи дивчата картинки

голи дивчата картинки

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Я відчув, як заворушився звір у штанях, знову готовий до кривавої трапези. Я зробив крок у напрямку до жертви і, почувши, вона здригнулася і повернула до мене заплакане обличчя. Між пальцями її просочувалася кров.
- Не треба більше, прошу Вас .. мені так боляче: не треба: - шепотіла вона.
Але я був непохитний. Перевернувши її на спину я забрав її зв'язані руки від лона і притиснув до підлоги над її головою. Лівою рукою перевірив, чи не з'явилася райська роса на її лоні, але немає, і на цей раз було сухо, тільки кров замочила мої пальці. Дурочка, якщо б розслабилася, цього разу було б легше, а так: і я знову вторгся у ворота, не дивлячись на те, що дівчисько завили і заметалася знову. І в другий раз я вбивав кілок і витягав його безліч разів, поки не спітнів і вилив живлющу вологу. Тут моя жертва прикрила очі і в нечутливості відкинулася на шкіри. Ну цього не треба! Я швидко привів її до тями двома ляпасами і вирішив голі пісі дівчат наостанок викласти їй справжній урок. Знову перевернувши її на живіт, я розсунув її сідниці і всадив свій перемазаний в крові її лона і моєму насіння кол їй в попові. Я думав, вона не зможе заволати голосніше, ніж репетувала до цих пір, але вона орала, як ніби її різали. Хоча це було недалеко від істини. Її вузенька попка не була призначена для такого значного інструменту, як мій і тому я порвав її, входив і виходячи знову. Крики її були, мабуть, чути по всьому місту, так що не дивно, що до того часу, коли я випустив з себе останню на цей раз струмінь насіння, в будинок був розбитий у мої воїни. Швидко знайшовши нас за її криків (ну я ж казав, що не треба кричати) вони встали навколо та хвалили мене з вдалою знахідкою. Повністю задоволений, я завітав це скарб своїм воякам на тиждень. А якщо вона виживе, то буде гарною, покірною і виконавчої рабинею. А ні - то хоч хлопці мої потішаться.
Предложить лучший вариант перевода

0

2

0

Вы здесь » голі пісі дівчат » Тестовый форум » голи дивчата картинки

создать форум