Не кривляйся, стій прямо. Я не зроблю тобі погано, якщо будеш слухняна. Хто знає, може, візьму тебе на невільницю. Або навіть у наложниці.
Але вона не послухалася мене, лише заридала ще голосніше.
Я повалив її на шкури обличчям вниз і затиснув її руки над головою. Так, натискаючи на її хрестець коліном, я міг бути впевнений, що дурна повністю у моїй владі. Стягнувши поясом її зап'ястя, я вирішив, що настав час приступати до справи і ривком розсунув її ноги. Вона закричала так, що мені здалося, мої вуха лопнуть. Я насолоджувався її безсиллям. Зв'язаними руками вона могла лише піднятися над підлогою, вигинаючи спину, не в силах перевернутися. Я не поспішаючи вивільнив свого спраглого звіра з тенет штанів. Але я хотів відтягнути солодку мить першого проникнення в котрі не знали ключа дверцята і спочатку засунув в таємні ворота палець, перевіряючи цілісність замку. Замок був не зачеплять. Значить, першим заволодівши скарбом саме я! І, натхнений цією думкою, голі пісі дівчат я рушив на приступ. Спочатку вузькі двері не хотіла пускати мого повсталого воїна а дівчисько, відчувши що ось-ось станеться, стала звиватися з новою силою. Тоді я вдарив її по соковитим булочкам попи, викликавши з вуст моєї видобутку черговий зойк болю - на цей раз я вдарив її сильно, а рука в мене важка.
собака трахає дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-13 00:06:21
Страница: 1