Макс зрозумів, що просити про що-небудь у цієї наркоманки марно, просунув своє коліно між її ніг і розсунув їх так широко, що з-під короткої спідниці здалися темні резиночки коричневих панчіх разом із застібками пояса. Шериф почав зачитувати права Лінди і одночасно обшукувати її. Починаючи з литок, він повів руки до самих стегон.
- Мерзотник, що ти робиш! - Обурюючись, закричала Лінда.
Але Макс продовжував "обшук". Він просунув руки під спідницю і сильно стиснув сідниці, і, намацавши тонкі плавки, провів руками під ними, дійшовши до волохатого лобка. Лінда, не витримавши, спробувала повернутися і вийти з незручного становища, але сильні руки чоловіки голі пісі дівчат повернули її на місце. Макс продовжив. З талії він перемістився до грудей.
Охоплюючи долонями пагорби грудей Лінди, Макс відчув соски. Потім його пальці виявилися між цими пагорбами, в улюбленому "кишеньці" дам, але й там нічого не було.
- Леді, куди ж Ви сховали порошок? - Запитав Макс, дістаючи наручники з футляра на поліцейському ремені.
Він завів її праву руку за спину, але зробив це так сильно й швидко, що Лінда скрикнула від болю.
- Що Ви робите? Мені боляче!
Макс, не звертаючи уваги на вигук, клацнули на її елегантному зап'ясті браслет, стиснувши його межі. Те ж саме він проробив з лівою рукою. Браслети наручників вп'ялися в тіло зап'ясть Лінди. Вона скривилась від сильного болю.
- Зараз же зніміть з мене це, мені боляче! - Крикнула Лінда.
Макс, не звертаючи уваги на її вигуки, дістав з кишені тонкий шкіряний шнурок, зробив одну петлю навколо ліктя Лінди, потім таку ж навколо іншого, і стягнув їх разом. Лінда, не розуміючи, що відбувається з її руками і відчуваючи жахливу біль за спиною, запитала:
відео голих хлопців
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-08-13 00:09:52
Страница: 1