голі пісі дівчат

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » голі пісі дівчат » Тестовый форум » пісі дівчат 14 років фото

пісі дівчат 14 років фото

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

А це навіщо?
- Так годиться, - суворо відповів Макс, схопивши леді за ланцюжок наручників та підтягнувши її руки вгору, як би виламуючи їх, повів Лінду в поліцейську машину. Жінка, морщачись від болю та приниження, йшла, зігнувшись, намагаючись не спіткнутися на своїх високих "шпильках". Вони підійшли до джипа. Макс відкрив передні двері.
- Сідайте! - Скомандував він.
Лінда з працею сіла в кріслі.
- А як же моя машина? - Запитала вона.
- Не хвилюйтеся, протягом п'яти років вона Вам не знадобиться, - з усмішкою відповів Макс і, відкривши ящик для рукавичок, дістав звідти наручники з довжиною нікельованої ланцюгом.
Лінда з жахом зрозуміла, що ці кайдани призначені для її ніг.
- А цього теж вимагають правила, - ледве встигла запитати вона, як на щиколотках через нейлонові панчохи відчула холодну сталь кайданів.
Макс клацнули замок браслета, і, щільно обхопивши долонею витончену кісточку Лінди, зробив два клацання замком браслета, здушивши його. Лінда від болю в кісточці прикусила губу, але Макс продовжував. Він підібрав другий браслет, що лежав близько туфлі Лінди, відкрив замок і приклав до щиколотки нижче щиколотки. Половина браслета прилягла впритул. Шериф клацнули браслет таким же чином, як і перед цим. Лінда відчувала, як у неї почали набрякати скуті руки і вболівати плечі з-за стягнутих ліктів. Їй здавалося, що браслети кайданів на її красивих ногах - це пара ножів, ріжучих її щиколотки. Від цього болю і приниження з очей Лінди з'явилися сльози. Макс помітив це, але ніяк не відреагував. Безпорадна Лінда забилася в кріслі, ланцюг кайданів задзвеніла і крізь сльози вона закричала:
- Але ти, лягава скотина, зніми зараз же з мене все це!
Макс, ніби нічого не чуючи, зачинив двері машини і попрямував до "Феррарі" Лінди. Тепер пора оглянути салон машини. Макс відкрив ящик для рукавичок, але там нічого цікавого не було: всякі дрібнички, шпилька, окуляри ... На підлозі автомобіля він побачив стильну дамську сумочку, дістав з неї мобільний телефон. Також в ній лежало шістсот доларів готівкою, косметика, сигарети, чекова книжка. Макс взяв сумочку, замкнув "Феррарі" і попрямував до свого джипа. Лінда сиділа в машині, скута по руках і ногах, кривлячись від болю і думала про те, що треба запропонувати грошей цього копу.
Коли шериф відкрив двері й сів у машину, Лінда злісно посміхнулася і демонстративно закинула ногу на ногу, піднявши одне коліно вищий від другого на скільки їй це дозволили кайдани.
- Ну, добре, скільки тобі треба дати, щоб ти мене відпустив, я забула про ці садистські штучки, надіті на мене, і не подала в суд на тебе і твій управління.
- Побачимося у суді, леді, а за спробу дати хабар отримаєте ще один термін ув'язнення, - відповів Макс, взяв рацію і почав викликати ділянку. По рації відповів приємний жіночий голос.

- Так, я слухаю, шериф.
- Ріта, прийшли на 121-ий кілометр Західного шосе евакуатор. Господиню, заарештовану леді, я везу до ділянку.
- Я зрозуміла Вас, - відповів голос з рації.
Макс завів машину, і вони поїхали. Вони їхали близько півгодини, перш ніж з'явилася табличка з назвою невеликого містечка в одному з американських штатів. Весь цей час Лінда думала про те, як вони приїдуть до ділянку, і вона подзвонить знайомому адвокатові, а після того, як її відпустять, влаштує такий скандал! І цей коп поплатиться за всі її приниження. На вулицях міста було багато перехожих. Вони відразу помічали поліцейський джип і намагалися розгледіти пасажирку шерифа. Лінда, помітивши це, голі пісі дівчат намагалася випростатися і робила байдужий вигляд, забуваючи про біль, завдає їй наручниками і кайданами на її і руках і ногах.
Нарешті з'явилося будівля, на якій було написано & quotPOLICE ", вони в'їхали у двір, і Лінда зітхнула, коли машина зупинилася. Поліцейський вийшов з машини. Лінда сиділа і сподівалася на те, що зараз коп зніме з неї ці кайдани, відведе в ділянку, і вона з усім цим розбереться, але до її здивування шериф пішов в будинок. Лінда, дивлячись йому вслід, закричала:
- Де ви, зніміть з мене все це!
Раптом вона помітила, що з двері дільниці вийшла дівчина у формі. Вона підійшла до шерифа, і вони про щось заговорили. Шериф щось їй пояснював і показував рукою на свій джип, де сиділа змучена леді. Нарешті дівчина направилася до машини, а шериф зайшов в будівлю. У міру наближення дівчата до машини Лінда оглядала леді-копа. Це була гарна брюнетка років двадцяти п'яти, середнього зросту. Вона була одягнена в чорний костюм поліцейський з міні-спідницею. На ногах були чорні туфлі на середній "шпильці". Чорний шкіряний ремінь поліцейський з усіма цими поліцейськими "штучками" - наручниками, пістолетом, рацією - сильно стягував талію її красивої фігури. Дівчина відкрила двері машини та оглянула заарештовану.
- Виходимо, леді! - Наказовим голосом сказала вона.

0

2

0

Вы здесь » голі пісі дівчат » Тестовый форум » пісі дівчат 14 років фото

создать форум