Олег сам змастив свій член гелем, сам розвів мені сідниці і одним махом встромив у мене своє знаряддя. Я заволала, мені здалося, що все там всередині розірвалося. Біль буквально пронизала мене. Не звертаючи уваги на мої крики Олег став накачувати мене немов поршень. З часом мої крики змінилися на стогони. Поступово біль вщух і я відчула дивне відчуття, мене наповнювало якесь тепло, болю голі пісі дівчат я вже не відчувала і стогони мої вже говорили зовсім про інше. Саша, який спостерігав за цим з боку, сказав, що це приголомшливо виглядає, і пошкодував, що у нього немає відеокамери. Потім він наблизився до нас, почав чіпати мої соски, погладжувати мене по спині. У мені піднімалася якась незрозуміла хвиля і коли Олег ще більше підсилив свої рухи мене буквально затрясло в оргазмі. Саша ще сильніше стиснув мої соски, що тільки посилило мої відчуття. Якби ви чули, як вони іржали! Цей регот я запам'ятаю на все життя. Я була принижена остаточно. Саша сказав: "Я думаю, якщо цю повію трахнути у вухо - вона теж кінчить", що викликало черговий сплеск регіт. А я вже не могла триматися на ногах, я опустилася на коліна, член Олега вислизнув з мене. Тепер я відчула, як горить моя
малолітні дівчата голи відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1