незаймана до сьогоднішнього дня попочку. "Ну ти, сучка, зовсім охрінів! Ти що кінчати сюди прийшла? Ми ще не закінчили, а ця повія вже тут в оргазмах корчитися. Ану, смокчи, погань така!" Я була змушена смоктати. Але виходило це в мене погано, мені хотілося полежати після оргазму, до того ж сильно боліла попа. Тоді чоловіки почали дрочити і майже одночасно закінчили мені на обличчя. Потім вони розтерли сперму по моєму обличчю, змусили облизати їх руки і сіли на диван. Я ж залишилася лежати біля вікна принижена і ображена. "Чого розвалилася? А ну йди на кухню, пивка принеси з холодильника." Хода моя викликала новий голі пісі дівчат приплив реготу. Біль у попі давала про себе знати. Тому я намагалася поставити ноги ширше, плюс до всього цього шкарпетки були повернуті всередину, так було найбільш безболісно йти. Я уявляю, як це виглядало з боку. Ти думаєш на цьому все закінчилося? Як би не так. Вибачте, але більше сьогодні розповісти не зможу. У мене болить низ живота. Як не дивно, але коли я згадую все це, мені хочеться пережити щось подібне. Мені соромно зізнатися, але той оргазм був, напевно, найсильнішим у моєму житті.
голи дивчата картинки
Страница: 1
Страница: 1